fbpx
loader image
Tofta strand på södra Gotland.

Tofta strand & Surflogiet

Tofta strand är Gotlands kanske mest kända strand. En ca 3km lång sandstrand där du som älskar ljus sand och blått hav kommer att trivas.
Promenera, Kultur, Bada i havet, Restaurangbesök, Strand
2 timmar
25 km

Tofta strand

20 minuter söder om Visby ligger Tofta strand. En ca 3km lång sandstrand som sträcker sig mellan Gnisvärd i norr och Surflogiet i söder. Denna är en utav Gotlands absolut finaste stränder, och kanske den mest kända. Du som älskar ljus sand och blått hav kommer att trivas. 

Surflogiet

Om du besöker stranden så rekommenderar vi gärna att du stannar till på Surflogiet också. Det är en mysig servering vid havet, och en campingplats med hotellboende i tält. Såpass mysig att den är värt ett eget besök också. Den är öppen hela sommaren och låter dig uppleva solens alla lägen på himlen med en drink eller någon av deras fantastiska hamburgare i handen. Lunch serveras med dropin, men kvällssittning i solnedgången brukar behöva bokas. Se mer om dem här: www.surflogiet.se

Tofta beachhouse

I södra änden av Tofta strand ligger också Tofta beach house. En modern restaurang som serverar mat och dryck nästan i vattenlinjen. Ett glas rosé eller champagne tas gärna i solsängarna på altanen som börjar i sandstranden. Regn och rusk är inga problem, restaurangens insida är modernt och varmt inredd och låter dig njuta av spännande smaker i alla väder. www.toftabeachhouse.com

Dela med dig:

Leave A Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

On Key

Related Posts

Lokal produktion av sprit på Gotland

Boge bränneri – ett gårdsbränneri

Besök Boge bränneri på nordöstra Gotland. Ett charmigt sprit-bränneri där ni snabbt känner er som hemma. Möt en av ägarna och låt dem guida er genom bränneriet, dess produktion och historia.

Surflogiet – på stranden i Tofta

Surflogiet beach bar och restaurang är som uppstånden ur stranden. Här känner ni sanden mellan tårna och njuter av er strandmeny några meter från vågornas skvalp mot sandstranden.

Salthamn – festlokal och restaurang

Strax norr om Vidhave ligger Salthamn. Här finns en vacker miljö för att mötas, äta och arrangera fester för stora sällskap. Mat och mingel arrangeras både utomhus och inomhus. Festlokalen ligger vägg i vägg och anpassas gärna för alla typer av mässor eller fester.

Stelor gård och restaurang

På gården ligger köket och restaurang i stenhuset ifrån 1700-talet och jämte ligger den stora röda stora lada som är perfekt för bröllop, fest och event. Här och i den fantastiska trädgården finns en dynamisk, rolig och avslappnande plats där det är lätt att känna sig som hemma.

Loading...