Tofta strand & Surflogiet

45 minuter

20 minuter söder om Visby ligger Tofta strand. En ca 3km lång sandstrand som sträcker sig mellan Gnisvärd i norr och Surflogiet i söder. Du som älskar stränder med ljus sand och blått hav kommer att trivas.

Surflogiet är en fantastisk servering vid havet, och en campingplats med hotellboende i tält. Den är öppen hela sommaren och en fantastisk plats att uppleva solens alla lägen på himlen med en drink eller någon av deras fantastiska hamburgare i handen. www.surflogiet.se

Upptäck och hitta rätt på vägen

Dela med dig:

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

On Key

Related Posts

Tofta strand & Surflogiet

20 minuter söder om Visby ligger Tofta strand. En ca 3km lång sandstrand som sträcker sig mellan Gnisvärd i norr och Surflogiet i söder. Du som älskar stränder med ljus sand och blått hav kommer att trivas. Surflogiet är en

Lås med mobilen

Hos oss är du välkommen direkt in till ditt boende. Du checkar in online och får reda på ditt husnummer och kan ta dig direkt dit när du kommer. Du använder din mobil för att låsa och låsa upp dörren.

Gotlands bästa utsikter över hav och strand från Korpklinten
Promenera

En lagom promenad runt Vidhave

Att gå ett varv runt Vidhave är ett lagom avbrott och en möjlighet att sträcka på benen för alla, stora som små. Här passerar du stranden, två vattendrag och får se hela området från Korpklintens höjder.

Loading...