fbpx
Boka bord på Surflogiet

Tofta strand & Surflogiet

Tofta strand är Gotlands kanske mest kända strand. En ca 3km lång sandstrand där du som älskar ljus sand och blått hav kommer att trivas.
Promenera, Kultur, Bada i havet, Restaurangbesök, Strand
2 timmar
25 km

Tofta strand

20 minuter söder om Visby ligger Tofta strand. En ca 3km lång sandstrand som sträcker sig mellan Gnisvärd i norr och Surflogiet i söder. Denna är en utav Gotlands absolut finaste stränder, och kanske den mest kända. Du som älskar ljus sand och blått hav kommer att trivas. 

Surflogiet

Om du besöker stranden så rekommenderar vi gärna att du stannar till på Surflogiet också. Det är en mysig servering vid havet, och en campingplats med hotellboende i tält. Såpass mysig att den är värt ett eget besök också. Den är öppen hela sommaren och låter dig uppleva solens alla lägen på himlen med en drink eller någon av deras fantastiska hamburgare i handen. Lunch serveras med dropin, men kvällssittning i solnedgången brukar behöva bokas. Se mer om dem här: www.surflogiet.se

Tofta beachhouse

I södra änden av Tofta strand ligger också Tofta beach house. En modern restaurang som serverar mat och dryck nästan i vattenlinjen. Ett glas rosé eller champagne tas gärna i solsängarna på altanen som börjar i sandstranden. Regn och rusk är inga problem, restaurangens insida är modernt och varmt inredd och låter dig njuta av spännande smaker i alla väder. www.toftabeachhouse.com

Upptäck och hitta rätt på vägen

Dela med dig:

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

On Key

Related Posts

Ljuvliga kyrkor nära Visby

Att Gotland har många historiska och vackra kyrkor känner du säker till. Vi har samla några mysiga kyrkor som du kanske inte visste om, men som ligger nära Visby. De är väl värda ett besök för att uppleva den gotländska kyrkoarkitekturen.

Västergarn fiskeläge & badstrand

Västergarns söta fiskeläge och sandstrand passar familjer med mindre barn perfekt. En nästan okänd strand och bad från betongpir kanske lockar. Också ett bra tillfälle att besöka restaurangen Stelor!

Koviks udde & fiskeläge

Koviks udde med dess fiskeby, kapell och enastående vyer är ett måste för dig som gillar att utforska Gotländsk natur, kultur och strandängar.

Boka bord på Surflogiet

Tofta strand & Surflogiet

Tofta strand är Gotlands kanske mest kända strand. En ca 3km lång sandstrand där du som älskar ljus sand och blått hav kommer att trivas.

Lås med mobilen

Hos oss är du välkommen direkt in till ditt boende. Du checkar in online och får reda på ditt husnummer och kan ta dig direkt dit när du kommer. Du använder din mobil för att låsa och låsa upp dörren.

Loading...