fbpx
loader image

Surflogiet – på stranden i Tofta

Surflogiet beach bar och restaurang är som uppstånden ur stranden. Här känner ni sanden mellan tårna och njuter av er strandmeny några meter från vågornas skvalp mot sandstranden.
Kultur, Bada i havet, Restaurangbesök
1,5 timmar
3 mil

Rustikt och mysigt precis i vattenbrynet.

Surflogiet är en leksam flört med naturen, havet och vildmarksliv. Ett fint och mysigt ställe för den som älskar det enkla, eller en avslappnad miljö för att sparka av sig skorna för den kräsne. Med ett enastående öga för detaljer och en egen stil har Surflogiet utvecklat en fantastisk plats från att vara Sveriges mest kända Glamping-hotell till att vara en välkomnande plats för alla som gillar havet och stranden för en bit mat och en fantastisk drink eller två. 

Surflogiet är ett spännande besök för en måltid eller för att släcka törsten, antingen på vägen till södra Gotland eller hem, eller som destination i sig för en strandmiddag som heter duga. Här känns det rätt att stanna till hela dagen. Det finns mycket att lära som Surflogiet här.

Upptäck och hitta rätt på vägen

Dela med dig:

On Key

Related Posts

Stelor gård och restaurang

På gården ligger köket och restaurang i stenhuset ifrån 1700-talet och jämte ligger den stora röda stora lada som är perfekt för bröllop, fest och event. Här och i den fantastiska trädgården finns en dynamisk, rolig och avslappnande plats där det är lätt att känna sig som hemma.

Salthamn – festlokal och restaurang

Strax norr om Vidhave ligger Salthamn. Här finns en vacker miljö för att mötas, äta och arrangera fester för stora sällskap. Mat och mingel arrangeras både utomhus och inomhus. Festlokalen ligger vägg i vägg och anpassas gärna för alla typer av mässor eller fester.

Surflogiet – på stranden i Tofta

Surflogiet beach bar och restaurang är som uppstånden ur stranden. Här känner ni sanden mellan tårna och njuter av er strandmeny några meter från vågornas skvalp mot sandstranden.

Lokal produktion av sprit på Gotland

Boge bränneri – ett gårdsbränneri

Besök Boge bränneri på nordöstra Gotland. Ett charmigt sprit-bränneri där ni snabbt känner er som hemma. Möt en av ägarna och låt dem guida er genom bränneriet, dess produktion och historia.

Loading...