fbpx
loader image

Trähus

Bungalow

4

Hyr hus för fyra i visby, med havsutsikt och sandstrand.

Bungalow

Mysigt boende i villa för fyra gäster i två sovrum.

Våra bungalows mäter 46kvm varav hälften är kombinerat kök, allrum och vardagsrum. Husets tilltagna glasytorna släpper in naturen och havet inpå livet och bortom skjutpartiet finns ert yttre rum. Altanen fungerar som en avskild yta för hela sällskapet, och några till. Alla får bekväm plats att trivas under utomhussäsongen.  

För er som reser i tjänsten passar husen för två gäster som vill bo i egna rum eller 3 gäster i egna sängar utan att använda den övre bädden i våningssängarna. 

Badrummet är stort och har en tilltagen dusch. Husen är utrustade med snabbt wifi, TV,  tvättmaskin och komplett kök med diskmaskin. 

Här bor ni bekvämt, i första parkett för naturens skådespel i alla årstider.

46 m2

Familj 4
business 2-3

Havsutsikt

Magisk dusch

TV

WIFI

SovRum

Queensize bädd eller två fristående sängar.
Våningssängar i Junior room. Bekväma sängar

Bungalows har 2st enskilda sovrum. Det passar för en familj om 4 gäster eller affärssällskap om två eller tre personer  i egna bäddar. 

Master bedroom: I huvudsovrummet är det bäddat med en queensize säng. Alternativt går denna att bädda med två separata enkelbäddar. 

Junior room: Ett mindre rum är möblerat med en väl tilltagen våningssäng med samma bekväma resårbotten som i master bedroom. Båda bäddarna 90cm breda och den undre bädden har gott om utrymme för att sitta i sängen.

Tillsammans

Huset är byggt för att njutas tillsammans med andra. Det stora gemensamma kök, mat- & allrummet har plats för fyra sittande plus två ytterligare gäster kring bordet, och ytterligare upp till fyra kring soffgruppen. På den tilltagna verandan finns gott om plats för måltider eller bara för att njuta av sol, natur och hav. När ni skjuter upp glaspartiet mellan allrum och altan sammanfogar ni dessa två ytor och får ett rum som sträcker sig mellan inne och ute. 

Hyr familjevänligt hus i Visby

Praktiskt

Hos oss bor du med hotellstandard men med självhushåll. När du kommer har vi bäddat och varje gäst får en handduk. 
Under er vistelse hjälper vi er med att ta hand om sopor, fylla på toalettpapper och diskmaskinstabletter.

Köket är fullt utrustat för att laga mat och sittande servering för alla i boendet och två till. Ugn, spis, kaffekokare, brödrost och diskmaskin samt liten mikrovågsugn finns.

Vår incheckning är kl 15:00 på ankomstdagen. Ni checkar ut 10:00 på avresedagen.

I anslutning till boendet ingår en parkeringsplats. Era gästers eller ytterligare egna bilar kan parkeras inne på Vidhaves gästbetalparkering eller precis i anslutning till området.

Det finns gott om laddningsstationer på Vidhave. Vi gillar elbilar!

På vårt restaurangområde finns en pool med restaurangservice. Reservera din plats här.

I bodelens allrum finns TV med chromecast. Supersnabbt Wifi ingår på hela Vidhave och i husen.

Hos oss är receptionen där du bor. På din första dag välkomnar vi dig i ditt boende och berättar om platsen och huset, hur det fungerar och lämnar några tips. 

Du får gärna anlända när det passar dig. Du får en nyckel skickad till din telefon några dagar före din ankomst och kan öppna själv från incheckningstiden. 

Våra värdar hjälper dig om du får problem, dygnet runt. Telefonnummer finns i din bokningsbekräftelse.

Bokning & kontakt

Adress & telefon

Snäckviksvägen 27 
Lummelundsväg 151
621 41 Visby 

Loading...