loader image

Experience

Track days på Gotland ring

Boka en Experience

Våra paketerade resor gör det smidigt att uppleva mer av Gotland. Vi har tänkt på logistiken och boendet, allt du behöver göra är att dyka upp och vara redo för äventyr. 

Dagar och tillgänglighet

Denna upplevelses aktiviteter sker på: lördag, söndag. Du behöver vara på plats under denna tid men får gärna stanna längre.

Boka från April t.o.m Juni,

minst från fredag, till söndag.

Boende

Du och ditt sällskap väljer boende i samband med bokningen. Textilier ingår och det är bäddat när du kommer.

Transporter

test-text: Du kommer med egen bil

Mat & dryck

test-text: Frukost ingår

Klädsel

Klä dig gärna för att röra dig utomhus under årstiden du bokat. Då får du fler tillfällen att njuta när vi byter mellan våra resmål.

Upptäck mer av Gotland

Tofta strand på södra Gotland.

Tofta strand & Surflogiet

Tofta strand är Gotlands kanske mest kända strand. En ca 3km lång sandstrand där du som älskar ljus sand och blått hav kommer att trivas.

Gotlands bästa utsikter över hav och strand från Korpklinten
Promenera

En lagom promenad runt Vidhave

Att gå ett varv runt Vidhave är ett lagom avbrott och en möjlighet att sträcka på benen för alla, stora som små. Här passerar du stranden, två vattendrag och får se hela området från Korpklintens höjder.

Salthamn – festlokal och restaurang

Strax norr om Vidhave ligger Salthamn. Här finns en vacker miljö för att mötas, äta och arrangera fester för stora sällskap. Mat och mingel arrangeras både utomhus och inomhus. Festlokalen ligger vägg i vägg och anpassas gärna för alla typer av mässor eller fester.

Lokal produktion av sprit på Gotland

Boge bränneri – ett gårdsbränneri

Besök Boge bränneri på nordöstra Gotland. Ett charmigt sprit-bränneri där ni snabbt känner er som hemma. Möt en av ägarna och låt dem guida er genom bränneriet, dess produktion och historia.

Koviks udde & fiskeläge

Koviks udde med dess fiskeby, kapell och enastående vyer är ett måste för dig som gillar att utforska Gotländsk natur, kultur och strandängar.