loader image

Experience

Track days på Gotland ring

Boka en Experience

Våra paketerade resor gör det smidigt att uppleva mer av Gotland. Vi har tänkt på logistiken och boendet, allt du behöver göra är att dyka upp och vara redo för äventyr. 

Dagar och tillgänglighet

Denna upplevelses aktiviteter sker på: lördag, söndag. Du behöver vara på plats under denna tid men får gärna stanna längre.

Boka från April t.o.m Juni,

minst från fredag, till söndag.

Boende

Du och ditt sällskap väljer boende i samband med bokningen. Textilier ingår och det är bäddat när du kommer.

Transporter

test-text: Du kommer med egen bil

Mat & dryck

test-text: Frukost ingår

Klädsel

Klä dig gärna för att röra dig utomhus under årstiden du bokat. Då får du fler tillfällen att njuta när vi byter mellan våra resmål.

Upptäck mer av Gotland

Koviks udde & fiskeläge

Koviks udde med dess fiskeby, kapell och enastående vyer är ett måste för dig som gillar att utforska Gotländsk natur, kultur och strandängar.

Ljuvliga kyrkor nära Visby

Att Gotland har många historiska och vackra kyrkor känner du säker till. Vi har samla några mysiga kyrkor som du kanske inte visste om, men som ligger nära Visby. De är väl värda ett besök för att uppleva den gotländska kyrkoarkitekturen.

Raukarna på Gotland & Fårö

Under tiotusentals år har Gotlands raukar skapats av vinden och havets erosion av mjukare sten som omvälvt hårdare formationer. Det hör till ett besök på Gotland att se naturens egna konstverk.

Västergarn fiskeläge & badstrand

Västergarns söta fiskeläge och sandstrand passar familjer med mindre barn perfekt. En nästan okänd strand och bad från betongpir kanske lockar. Också ett bra tillfälle att besöka restaurangen Stelor!