fbpx
loader image

Experience

Fårö & Visby

Upptäck Visby och Fårö med oss - En drömhelg väntar på dig! Boka torsdag till söndag så ger vi dig grundkursen i Gotland :)

Släpp vardagens stress och låt dig förföras av historiens magi och naturens skönhet. Boka en weekendresa och upptäck Visby och Fårö med oss. Vi hjälper dig få en oförglömlig resa till två av Gotlands mest förtrollande platser.

Fårö

Under en av dagarna åker ni med oss på äventyr till den fantastiska ön Fårö. Med sina öppna landskap, dramatiska kustlinjer och vita sandstränder är det en plats att komma bort från vardagens stress. Vi tar er igenom det vackra landskapet, utforskar unika raukarna och tar paus på en av de öde stränderna för att njuta av lugnet och skönheten i naturen.

Visby

Du och ditt sällskap får en egen heldag i den medeltida staden Visby. Vandra i historiens skugga medan ni upptäcker de slingrande kullerstensgatorna, välbevarade stadsmuren och de vackra gotiska ruinerna. Kanske gör ni tid för att besöka museum och njuta av det rika kulturarvet? Ta gärna chansen att smaka på Visbys utsökta gastronomi och koppla av på de pittoreska caféerna mellan turistmålen.

Egen tid på Vidhave

Du bor i ett av våra trähus. De stora fönstren släpper in naturen, skogen, klipporna och havet hela vägen in till köket. Härifrån finns flera promenadstråk och mycket att uppleva. Eller så stänger du ute vädret för och njuter av storm och rusk från insidan, i värmen.

Transporter

Transfers och resan till och från Fårö görs med elbil. Våra små grupper med maximalt 4 gäster per resa ger utrymme för utforskning och anpassningar till gruppen. 

Weekendresa till Visby och Fårö, från 7800kr / 2 personer:

  • Boende i ett av våra mysiga trähus i Visbys utkant
  • Frukost alla dagar
  • Middag levererat på torsdagen
  • Transfer till och från flygplats samt till och från Visby
  • Transport och från Fårö
  • Fri tid att koppla av på Vidhave
  • Utcheckning 15:00 på söndagen

Vill du veta mer så är du också välkommen att kontakta oss. Ring gärna, eller emaila.  Vi ser fram emot att välkomna dig till Visby och Fårö!

Se priser för din resa och boka här: 

Boka en Experience

Våra paketerade resor gör det smidigt att uppleva mer av Gotland. Vi har tänkt på logistiken och boendet, allt du behöver göra är att dyka upp och vara redo för äventyr. 

Dagar och tillgänglighet

Denna upplevelses aktiviteter sker på: fredag, lördag. Du behöver vara på plats under denna tid men får gärna stanna längre.

Boka från September t.o.m Juni,

minst från torsdag, till söndag.

Boende

Du och ditt sällskap väljer boende i samband med bokningen. Textilier ingår och det är bäddat när du kommer.

Bungalow passar för er som är fyra personer. Läs gärna om boendet här.

Tinyhouse & Tiny Villa passar för er som är två personer. Läs gärna om boendet här.

Transporter

Du bokar din egen resa till Gotland. Vi rekommenderar gärna BRA flyg från bromma.
Vi hämtar och lämnar dig vid Flygplatsen.
Din dag i Visby får du skjuts till och från.
Under din dag på Fårö åker du med i vår bil.

Mat & dryck

Frukost ingår alla dagar under din vistelse, även om du väljer att stanna lite längre.
Vår populära eat-in middag ingår på torsdag kväll och leveras till ditt boende.

Klädsel

Klä dig gärna för att röra dig utomhus under årstiden du bokat. Då får du fler tillfällen att njuta när vi byter mellan våra resmål.

Upptäck mer av Gotland

Västergarn fiskeläge & badstrand

Västergarns söta fiskeläge och sandstrand passar familjer med mindre barn perfekt. En nästan okänd strand och bad från betongpir kanske lockar. Också ett bra tillfälle att besöka restaurangen Stelor!

Raukarna på Gotland & Fårö

Under tiotusentals år har Gotlands raukar skapats av vinden och havets erosion av mjukare sten som omvälvt hårdare formationer. Det hör till ett besök på Gotland att se naturens egna konstverk.

Boka bord på Surflogiet

Tofta strand & Surflogiet

Tofta strand är Gotlands kanske mest kända strand. En ca 3km lång sandstrand där du som älskar ljus sand och blått hav kommer att trivas.

Gotlands bästa utsikter över hav och strand från Korpklinten
Promenera

En lagom promenad runt Vidhave

Att gå ett varv runt Vidhave är ett lagom avbrott och en möjlighet att sträcka på benen för alla, stora som små. Här passerar du stranden, två vattendrag och får se hela området från Korpklintens höjder.

Koviks udde & fiskeläge

Koviks udde med dess fiskeby, kapell och enastående vyer är ett måste för dig som gillar att utforska Gotländsk natur, kultur och strandängar.

Loading...